Over het festival

Yes In My Backyard

 

Van 18 t/m 21 mei en van 26 t/m 29 mei (Hemelvaart en Pinksteren) organiseren Karavaan en Podium Victorie het zomerse festival Yes In My BackYard in het Victoriepark in Alkmaar. Op een prachtig festivalterrein in de achtertuin van het centrum van Alkmaar geniet van je van tentjestheater, live terras-sessies, speciaalbiertjes en leuke activiteiten zoals karaoke en sing-a-longs, daarnaast is er ook genoeg te doen voor kinderen! Laat jouw festivalseizoen beginnen met je voeten in het gras en een biertje in de hand!

Openingstijden

22 t/m 25 mei is YIMBY gesloten
26 en 27 mei van 16:00 – 23:00 uur
28 mei van 14:00 – 21:00 uur
29 mei van 14:00 – 20:00 uur

Foods & Drinks

 

Op het festivalterrein kun je ook terecht voor heerlijk eten en allerlei drankjes.  Er zijn foodtrucks, er is een snackbar en een bar. Neem plaats op het gezellige terras met uitzicht over het water.

Toegang & muntjes

 

Voor slechts € 5 scoor je een festivalbandje en krijg je de hele dag toegang tot het Victoriepark. Je kunt hier genieten van live-terras sessies, straattheater en allerlei leuke doe-activiteiten.

 

Wil je een tentje in om een speciale voorstelling te zien of te genieten van een intiem concert met een singer-songwriter? Dan betaal je die met je festivalmuntjes. Met de festivalmuntjes scoor je ook je biertjes aan de bar of haal je heerlijk eten bij een van de foodtrucks!

 

Bestel hier alvast je ticket!

Karavaan Festival

 

Yes In My Backyard is het festivalhart van Karavaan Festival. Je kunt tijdens dit festival ook verschillende voorstellingen bekijken op bijzondere locaties in Alkmaar en de regio Alkmaar. Dichtbij het festivalhart vind je bijvoorbeeld de voorstellingen ‘BIJBELSE BOEREN’, Aqueerius en Antje. Bekijk het hele aanbod via www.karavaan.nl