DOEN: knutselen met tetra-pakken

Straattheater

Tetra-Town is een kleurrijk straat-atelier van gerecyclede melk-, vla- en vruchtensap-verpakkingen. Stoelen, krukjes, lampen, kussens en zelfs de parasol is gemaakt van lege pakken. Restvorm maakt in Tetra-Town een ultieme combinatie van mode, theater en recycling. Een ouderwetse platenspeler speelt een zacht countrymuziekje op het Tetra-Terras. Kom je ook?

 

Kom op bezoek in TetraTown dat is neergestreken in het festivalhart van Karavaan in het groene Victoriepark in Alkmaar. Je staat versteld van wat je allemaal met een melkpak kunt maken!
Het is een complete recycle wereld. Als je genoeg inspiratie hebt opgedaan maak je je eigen hoed of pet, die je nog de hele zomer kunt dragen. Fashionable, duurzaam en helemaal eco-hip.

 

Tetra-Tinus is ook aanwezig, hij/zij is de mascotte. Hij is ook de robot die lege pakken verzamelt. De drankdozen zijn gemaakt van plastic, een laagje aluminium en voor het grootste gedeelte karton. Het is sterk en waterdicht. In Tetra-Town zie je wat er allemaal mogelijk is met een beetje fantasie en handigheid.

 

Credits

Kunstenaars: Karin Arts, Richard Neef

Gratis

Ja, rolstoeltoegankelijk

Data
vr 03 jun 2022
za 04 jun 2022
zo 05 jun 2022
ma 06 jun 2022