Outerspace Kamado Grill avond bij een oldschool Western

Eten in de buitenlucht aan lange tafels, gemaakt op de befaamde Kamado BBQ's

Heerlijk eten van de Kamado BBQ in de buitenkeuken aan lange tafels

Geinspireerd op de voorstelling The Promised Land kom je gezellig eten. We bouwen voor jou in de buitenlucht een open keuken waar je aanschuift aan lange tafels. Het eten wordt gemaakt op de befaamde Kamado BBQ’s.

 

Inhoud compleet uitje
27 en 28 mei:
– om 18:15 ben je welkom om aan te schuiven in de buitenkeuken
– 20:15 The Promised Land
 

De Space Cowboys landen op een onbekende planeet. Naar oud gebruik kolonialiseren ze het ‘gevonden’ terrein met hun supersonische wapens. YoungGangsters geven je een avond vol humoristisch actietheater. Welkom in GangstersParadise!
Stap aan boord van het ruimteschip en reis mee naar de planeet G7X! De planeet B voor onze inmiddels onbewoonbaar geworden planeet aarde. Met alle kennis en ervaringen hoe het vooral níet moet, gaan Wim en Giovanni het vol overtuiging anders doen. Gaia en Bax, de inheemse bewoners van planeet G7X, zijn eerst verbaasd over de primitieve manieren van Wim en Giovanni, maar gaandeweg vinden de vier hun weg samen.

 

Tot ze opgeschrikt worden uit hun roes door een hard gebrom.. een geluid dat onmiskenbaar de komst van nieuw aards leven aankondigt…
 

The Promised Land is spectaculair vechttheater over de clash tussen de kapitalistische en spirituele betekenis van land.
Saddle up and hold on tight!
 

The Promised Land los bezoeken? Dat kan ook!

Pendorp, Voltastraat in Alkmaar

37,00 standaard, 34,50 Vrienden van Karavaam

Ja, rolstoeltoegankelijk

Data
vr 27 mei 2022
za 28 mei 2022