Beeldend theater

In een maatschappij waar zo goed als alles ‘’man-made’’ is en de mens alles heeft ingedeeld naar zijn eigen behoeften, verliezen we de wereld uit het oog. INTO NOTHING neemt je mee met als enkel doel om je achter te laten met verwondering.
Deze wandeling brengt je stap voor theatrale stap naar een andere verhouding tot de natuur. Samen met jou en de omgeving creëren we een eigen ritueel.

 

Hoe toevallig is het nou eigenlijk dat wij, door die ene nanoseconde van de oerknal, op dit moment hier zijn? Op deze aardbol wiens koers hetzelfde blijft. Terwijl de mens wordt aangestuurd door deadlines, algoritmes en een hogere lat. De controle van de prestatiemaatschappij neemt voor iedereen toe. Als mensen hebben wij onszelf in de loop der tijd bovenaan in de piramide der hiërarchie van de planeet geplaatst.
Hoe kunnen we in een wereld waar altijd alles sneller lijkt te gaan, nog altijd bewust om ons heen en naar elkaar blijven kijken?

Over de makers

INTO NOTHING is een productie van een ambitieuze groep studenten van de scenografie, techniek en productie opleiding van de Academie voor Theater en Dans. Samen met maker Niek Vanoosterweyk hebben zij de handen ineen geslagen om een grensverleggend afstudeerwerk te maken.

Zij laten zich leiden door grootse dromen en de wens om buiten de gebaande kaders van het reguliere theater te treden. Als team werken zij organisch samen om alternatieve voorstellingsvormen te onderzoeken, een meeslepend decor te bouwen en te werken met vernieuwende technieken om het publiek te verrassen en naar huis te laten gaan met een onvergetelijke ervaring.

 

Credits

 

Creatief producent: Zita de Vos | Choreograaf, mimer: Niek Vanoosterweyck | Scenograaf, ruimtelijk ontwerper: Rae Elstak | Technisch & creatief producent, pyrotechniek: Titus Duitshof | Uitvoerend producent: Tosca Schutte | Licht ontwerper, pyrotechniek: Hessel Hilgersom | Geluidsontwerper & componist: Marcel Sman

Strand Paviljoen El Chiringuito Geestmerambacht, Klaregroetweg 3, 1723 PW Noord Scharwoude

8,50 Vrienden van Karavaan 11,00 standaard

Helaas niet rolstoeltoegankelijk

Data
do 02 jun 2022
21:00 uur
vr 03 jun 2022
21:00 uur
za 04 jun 2022
21:00 uur
zo 05 jun 2022
21:00 uur