Het artiesten echtpaar ‘De Magnifico’s’ speelt een variétéshow vol zang, dans en goocheltrucs. Als de show eenmaal op stoom is, blijkt het huwelijk toch wat minder glamoureus te zijn.

Een Humoristische show vol hilariteit, herkenning en troost. Omdat samenleven soms wel errug moeilijk is. “ECHT” is een voorstelling zonder tekst in de traditie van het internationale straattheater. Het artiestenechtpaar ‘De Magnifico’s’ wordt gespeeld door Aat Dirks en Merel Voorsluis
die in het ‘echte’ leven ook getrouwd en artiesten zijn. Dat is zeker geen toeval…

 

Merel Voorsluis, theatermaker
Voorsluis speelt haar solovoorstelling SAFE 2.0. Deze voorstelling heeft getourd in Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg en Nederland. SAFE 2.0 is een van de weinige solo straattheatervoorstellingen van een vrouw in Nederland. In het verleden maakte zij locatietheater voorstellingen bij Theatergroep Tuig waarmee zij internationaal tourde met de voorstellingen ‘Schraapzucht’ en ‘Hellend vlak’.

 

Aat Dirks, theatermaker
Dirks speelt sinds 2011 woordeloze straattheater comedy onder de naam Compagnie Mobil. Van 2019 t/m 2023 in samenwerking met Karel Casier (Mobil&Casier). Aat Dirks heeft de voorstellingen ‘Sulky M1’ en ‘Despoot’ gemaakt. En samen met Karel Casier de succesvolle straattheatervoorstelling B.V Natuur. Deze voorstellingen hebben met groot succes over de hele wereld getourd.

 

Dit straattheater is gratis te bezoeken met een festivalbandje!

 

Ja, rolstoeltoegankelijk