Beeldend theater

Bekroonde, visueel verbluffende fysieke voorstelling over melancholie

 

Een show geleverd met zowel de intensiteit van een dronken one-night-stand als de trieste kwetsbaarheid van de morning-after, After The Echo belooft je ontroerd, enigszins perplex en verlangend naar meer achter te laten.
 

After The Echo speelt zich af in een droomlandschap en neemt je mee op een surrealistische reis onderbroken door explosies van kleur en warmte: een bloed-en-donder-pop ballad in een rode jurk met lovertjes, een ontmoeting langs de weg met een gouden hert, twee verloren zielen in een storm die verlangen naar een Braziliaans strand.
 

Onderweg leren we meer over dat mystificerende gevoel dat ons allemaal verenigt omdat het ons allemaal aangaat; een tegengif tegen polarisatie en eenzaamheid dat ons tegelijkertijd verbindt met onze nietigheid en ons belang.
 

After The Echo won Best of Fringe Amsterdam 2021.
 

Double Bill

Kies voor een Double Bill waarbij je zowel deze voorstelling ziet en op loopafstand ook de prachtige voorstelling Trafalgar Square in de voormalige Primark. Twee voorstellingen die je in beweging brengen en je ontroerd achterlaten. Aarzel niet en laat je meevoeren door deze jonge theatermakers en dansers.
 

Over de makers

DeRonde/Deroo bestaat uit de mimers Nick Deroo en Tom de Ronde. Ze studeerden samen aan de Academie voor Dans en Theater in Amsterdam.

 

Credits

Concept, creatie & performance: Nick Deroo, Tom de Ronde | Dramaturgie & eindregie: Fabián Santarciel de la Quintana | Geluidsontwerper: Jethro Cooke | Lichtontwerp | technische assistentie: Jasper Kayser, Nick Deroo, Tom de Ronde | Een productie van: DeRonde/Deroo | Met dank aan: Janivo stichting, Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Amsterdam Fringe Festival

Ringersfabriek, Noorderkade Alkmaar

14,50 standaard, 12,00 vrienden van Karavaan

Ja, rolstoeltoegankelijk

Data
za 04 jun 2022
20:15 uur
zo 05 jun 2022
16:15 uur
ma 06 jun 2022
16:15 uur
Koop tickets